Becerilerine beceri katıyorlar

Becerilerine beceri katıyorlar
Tepebaşı Belediyesi tarafından hizmete sunulan Mutfak Atölyesi’nde pasta yapımı ve şeker hamuru figür ve modelleme kurslarına katılan kadınlar, maharetlerini konuşturmaya devam ediyor.Tepebaşı Belediyesi Mutfak Atölyesi, 2016...

Tepebaşı Belediyesi tarafından hizmete sunulan Mutfak Atölyesi’nde pasta yapımı ve şeker hamuru figür ve modelleme kurslarına katılan kadınlar, maharetlerini konuşturmaya devam ediyor.


Tepebaşı Belediyesi Mutfak Atölyesi, 2016 yılından bu yana başta kadınlar olmak üzere gençlerin ve çocukların hem mutfak becerilerini geliştirdikleri hem de yeni teknikler öğrendikleri bir mekan olarak faaliyetlerini sürdürüyor.


Tepebaşı Mutfak Atölyesi'nde düzenlenen eğitimlere katılan kursiyerler; aşçılık, pişirme teknikleri, pastacılık gibi branşlarda, uzman eğiticilerden teorik ve uygulamalı olarak eğitim alıyor. Haftada 2 gün gerçekleşen “Pasta Yapımı” kursuna, 2 grupta 25’er kişiden toplam 50 kursiyer katılıyor. Atölye çalışmalarında yer alan “Şeker Hamuru Figür ve Modelleme” kursuna katılan kursiyerler ise 10 kişilik iki grup ile eğitimlerine devam ediyor. Aldıkları teorik bilgileri tam donanımlı bir mutfakta yemek ve pasta yaparak pekiştiren kadınlar, Mutfak Atölyesi'nde olmaktan dolayı memnun olduklarını belirterek Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a teşekkür ediyor.


Kursiyerlerin hazırladıkları ürünleri beğeniye sunabildikleri bir kafenin de bulunduğu Mutfak Atölyesi; Hacı Seyit Mahallesi, Zübeyde Hanım Caddesi Demiryolu Sokak'ta hizmet veriyor. Yaz aylarında çocuklara yönelik “Eğlenceli Mutfak Atölyesi” etkinliklerinin de düzenlendiği merkez çalışmaları hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 230 09 34 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.