"Büyücü değilim yaşam koçuyum"

“Büyücü değilim yaşam koçuyum”
  Psikolojik rahatsızlığı bulunan kişileri tedavi ettiğini ileri sürerek yüklü miktarda para topladığı iddia edilen ve kendisini Hz. Süleyman’ın kızı olarak tanıttığı ileri sürülen Sibel G., ilk ifadesinde suçlamaları...

 


 


Psikolojik rahatsızlığı bulunan kişileri tedavi ettiğini ileri sürerek yüklü miktarda para topladığı iddia edilen ve kendisini Hz. Süleyman’ın kızı olarak tanıttığı ileri sürülen Sibel G., ilk ifadesinde suçlamaları reddedip, “Büyücü değilim, yaşam koçluğu yapıyorum” dedi.


 


Eskişehir'de çiftlik evinde kurduğu dergâhta kendini Hz. Süleyman'ın kızı olarak tanıtarak psikolojik rahatsızlığı olan insanları tedavi ettiğini öne sürerek 13 milyon TL'lik dolandırıcılık yaptığı iddia edilen şahıs ile olaya karıştıkları ile olaya karıştıkları ileri sürülen biri tutuklu 3 kişinin yargılanmasına başlanıldı.


 


Eskişehir 3’ncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasına halen Sakarya Kapalı İnfaz Kurumunda tutuklu bulunan Sibel G. (50), tutuklu sanık Hamza G. (35) tutuksuz yargılanan Hasan C.B. (28), Serkan D. (42) mağdurlar ile taraf avukatları katıldı.


YAŞAM KOçUYUM


Geç saatlere kadar devam eden duruşmada ilk savunmayı Sibel G. yaptı. Tutuklu olduğu cezaevinden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığı ile katılan Sibel G. hazırlanan iddianamedeki suçlamaların hiç birisini kabul etmediğini belirterek “Ben ne hoca ne de büyücüyüm. Ben sadece yaşam koçuyum” dedi.


ŞİKAYETçİLER AİLE DOSTLARIM


Kendisinden şikayetçi olan şahısların çoğu ile akraba olduğunu söyleyen Sibel G. “çoğu benim aile dostlarımdır. Ben bu suçlamaların hiç birini kabul etmiyorum. Ben kimseyi büyü çıkartacağım diye dolandırmış değilim. Kimsenin dini duygularını istismar etmek suretiyle parasını almadım. Muayene ve kurban bedeli adı altında kimseden para almış değilim. Bu insanların çoğu benim aile dostum. Kesinlikle bu suçları işlemiş değilim” dedi. Mağdur ve tanık ifadelerini de alan mahkeme heyeti dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.