Gazino önünde silahlar konuştu

Gazino önünde silahlar konuştu
 Kanlıpınar mevkindeki bir gazinonun önünde önceki gece Gazino çalışanları ile bir grup arasında tartışma başladı. Tartışma daha sonra büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü.Olayda B.T. (38) isimli şahıs açılan ateşle...

 


Kanlıpınar mevkindeki bir gazinonun önünde önceki gece Gazino çalışanları ile bir grup arasında tartışma başladı. Tartışma daha sonra büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü.


Olayda B.T. (38) isimli şahıs açılan ateşle ağır yaralandı. 112 Acil Sağlık ekiplerinin bölgeye intikaliyle olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ağır yaralı şahıs Eskişehir Şehir Hastanesine kaldırıldı. Olayın ardından harekete geen emniyet güçleri, şahısların evlerinde yaptığı aramalarda çeşitli silah ve kesici maddeler ele geçirdi.


Eskişehir'de bir gazinonun önünde çıkan silahlı kavganın firari 5 şüphelisi yakalanarak adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre olay, Kanlıpınar mevkindeki bir gazinonun önünde önceki gece saat 03.45 sıralarında yaşandı. Gazino çalışanları ile bir grup arasında çıkan tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Olayda B.T. (38) isimli şahıs açılan ateşle ağır yaralandı. 112 Acil Sağlık ekiplerinin bölgeye intikaliyle olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ağır yaralı şahıs Eskişehir Şehir Hastanesine kaldırıldı.
Ardından polis ekipleri, firar eden şüphelilerin kimliklerinin tespiti ve yakalanması için çalışmalara başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu adresleri tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik Asayiş Şube Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü ile birlikte özel Harekat Şube Müdürlüğü destekli ekiplerce operasyon başlatıldı. Ekipler düzenlenen operasyonla Şarhöyük, Fevziçakmak ve Zafer mahallelerinde şüphelilere ait adreslere girerek T.T. (48), S.A. (41), T.V.A.D. (33), F.G. (24) ve B.T. (38) isimli şahısları gözaltına alındı. Ayrıca ikametlerde yapılan aramalarda 3 adet pompalı av tüfeği, 1 adet kuru sıkı tabanca, 2 adet bıçak ve çok sayıda av fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 şüpheli emniyetteki işlemleri sonrası Eskişehir Adalet Sarayına sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.