Emekliler DSP'ye gitti

Emekliler DSP’ye gitti
Eskişehir’deki siyasi parti teşkilatlarına yönelik bir ziyaret programı gerçekleştiren Türkiye Emekliler Derneği yönetim kurulu başkan ve üyelerinin son durağı Demokratik Sol Parti (DSP) il başkanlığı oldu.Geçtiğimiz günlerde...

Eskişehir’deki siyasi parti teşkilatlarına yönelik bir ziyaret programı gerçekleştiren Türkiye Emekliler Derneği yönetim kurulu başkan ve üyelerinin son durağı Demokratik Sol Parti (DSP) il başkanlığı oldu.


Geçtiğimiz günlerde iktidar ve muhalefet parti il teşkilatlarında gerçekleştirilen ziyaretlerde taleplerini dile getiren emekliler derneği yöneticileri hazırladıkları dosyayı Demokratik Sol Parti Hüdaver Bekler’e teslim etti. Emeklilerin bugünkü ekonomik koşullar altında adeta ezildiğine işaret eden Başkan Arif Duru,seslerini duyurabilmek için çalmadık kapı bırakmadıklarını söyledi.Başkan Duru,Türkiye Büyük Millet Meclisinde gurubu olan tüm siyasi partilere ve vekillerine sorunlarını ilettiklerini de sözlerine ekledi.Ziyaretten memnunluk duyduklarını ifade eden DSP İl Başkanı Hüdaver Bekler,emeklilerden gelen talepleri parti genel merkezine ileteceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.