"CHP Türkiye'yi yönetmeye hazır"

“CHP Türkiye’yi yönetmeye hazır”
 CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, bugün yapılacak CHP İl Kongresinin ‘iktidar yolunda bir demokrasi şöleni olacağını’ açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi 37’nci Eskişehir Olağan İl Kongresi öncesi açıklama...

 


CHP Eskişehir Milletvekili Utku çakırözer, bugün yapılacak CHP İl Kongresinin ‘iktidar yolunda bir demokrasi şöleni olacağını’ açıkladı.


 


Cumhuriyet Halk Partisi 37’nci Eskişehir Olağan İl Kongresi öncesi açıklama yapan çakırözer, İl Başkanlığı için aday olan tüm isimlere başarılar diledi. çakırözer şunları söyledi:


“31 Mart seçimlerinde ‘Martın sonu bahar’ dedik ve bahar oldu. Eskişehir’imizde hem Büyükşehirimizde hem de merkez ilçe belediyelerimizde bir kez daha güven tazeledik. Kırsal ilçelerimizde başarılı ilçelerimize yenilerini ekledik. 25 sene sonra İstanbul ve Ankara’yı


kazandık. Türkiye nüfusunun çoğunluğu artık halkçı belediyecilik anlayışındaki CHP’li belediyeler tarafından yönetiliyor. Şimdi yeni bir hedefimiz var: Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandırmak. İşte bu hedefe yürürken yarınki Eskişehir İl Kongremiz çok önemli dönüm noktası. Partimizi Türkiye'de iktidara taşıyacak yolculuk Eskişehirimizden başlayacak.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.