"Halkın gündeminde ekonomik kriz var"

“Halkın gündeminde ekonomik kriz var”
Saadet Partisi Tepebaşı Tanıtma Başkanı Sercan Gözegir, partisinde düzenlenen Pazar toplantısınd, milletin gerçek gürndeminde farklı konular olduğunu öne sürdü.  Ülke gündemi ile millet gündeminin farklı olduğunu söyleyen...

Saadet Partisi Tepebaşı Tanıtma Başkanı Sercan Gözegir, partisinde düzenlenen Pazar toplantısınd, milletin gerçek gürndeminde farklı konular olduğunu öne sürdü.


 


 


ülke gündemi ile millet gündeminin farklı olduğunu söyleyen Gözegir, “Her akşam tv kanallarında, kelli felli zatların yağtığı tartışmalar milletin asıl gündeminin ötesine geçmek ve özellikle ekonomide yaşanan sorunların konuşulmaması için çıkartılıyorsa bu konuda yapılan algı operasyonları artık işlemez. Vatandaş artık feryadını Cumhurbaşkanı’nın grup toplantısı konuşmasında dile getiriliyor. Ancak vatandaşın derdini dinlemek yerine ‘vay hain’ diyerek başına vuruluyor. Vatandaşımız ekonomik anlamda bir darboğaza girmişken, iktidarın vatandaşın yükselen çığlığına kulak vermesi gerekiyor. Ekonomi düzeltilmelidir ve ekonominin düzeltilmesinin tek yolu, yolsuzluk, israf ve rüşvetin engellenmesidir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.