Büyük fuar geride kaldı

Büyük fuar geride kaldı
TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş tarafından düzenlenen Eskişehir 2. Ev’leniyoruz, Dekorasyon ve Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarları müthiş görüntülerle geride kaldı.T.C. Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin...

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş tarafından düzenlenen Eskişehir 2. Ev'leniyoruz, Dekorasyon ve Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarları müthiş görüntülerle geride kaldı.



T.C. Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin destekleri beraberinde, Eskişehir Ticaret Odası işbirliği ve KOSGEB'in desteği ile eş zamanlı olarak 20-23 Şubat 2020 tarihlerinde ETO – TÜYAP Fuar Merkezi'nde sektör temsilcilerini bir araya getirdi.
EVLENECEK VE EVİNİ YENİLEYECEKLER BULUŞTU
Eskişehir'de ikincisi düzenlenen ve düğün hazırlıkları-kozmetik-güzellik ve dekorasyon olarak iki ana konsept üzerine oluşturulan fuarlarda, evlilik hazırlıkları salonunda evlenecek çiftler tüm tamamlad. Ziyaretçiler fuarda düzenlenen Gelinlik Defilesi, Damatlık Defilesi, Kına Gecesi Ritüeli, Orkestra, Dans ve Sahne Performansları, Konserler, Düğün Fotoğrafı Workshop, Saç ve Makyaj Şovları ile sezonun tüm yeniliklerini yakından görme fırsatını da yakaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.