Ocak'tan 'Hocalı Soykırımı' Konferansı

Ocak’tan ‘Hocalı Soykırımı’ Konferansı
 Eskişehir Ülkü Ocakları 2019-2020 Ali Metin Tokdemir Akademisi eğitim programlarına ara vermeden devam ediyor. Eskişehir Ülkü Ocakları 2019-2020 eğitim öğretim yılı Ali Metin Tokdemir akademisi kapsamında bu haftaki eğitim...

 


Eskişehir ülkü Ocakları 2019-2020 Ali Metin Tokdemir Akademisi eğitim programlarına ara vermeden devam ediyor.


 


Eskişehir ülkü Ocakları 2019-2020 eğitim öğretim yılı Ali Metin Tokdemir akademisi kapsamında bu haftaki eğitim 'Hocalı Soykırımı ve Uluslararası ilişkilerde yeri ' konulu konferansı oldu.


ESAZDER’in katkılarıyla akademinin bu haftaki konukları Kafkasya Stratejik Araştırmalar Merkezi (KAFKASSAM) Başkanı Prof. Dr. Hasan Oktay ve Dr. öğr. üyesi Keisuke Wakizaka idi.


Haller Gençlik Merkezi’ndeki program öncesinde Eskişehir ülkü Ocaklarının Haller Gençlik Merkezi’nde Hocalı Soykırım resim sergisi gerçekleştirdi.
Katılımcıların soruları ile devam eden program, Eskişehir ülkü Ocakları Başkanı Kazım Aksoy Prof. Dr. Hasan Oktay ve Dr. öğr. üyesi Keisuke Wakizaka’ya hediyelerini takdim etti. Esazder başkanı Cavid Aydın ise Hocalı Soykırımı’nı anlatan bir hediyeyi Eskişehir ülkü Ocakları Başkanı Kazım Aksoy’a takdim etmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.