'Eskişehir'in Afrika Açılımı'

‘Eskişehir’in Afrika Açılımı’
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, ‘Eskişehir’in Afrika Açılımı’ ile ilgili konferans verdi.   TÜMSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz; Eskişehir Sinerji Derneği’nde...

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TüMSİAD) Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, ‘Eskişehir’in Afrika Açılımı’ ile ilgili konferans verdi.


 


 


 


TüMSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz; Eskişehir Sinerji Derneği’nde ‘Eskişehir’in Afrika Açılımı’ ile ilgili verdiği konferansında, “İhracatta ekip olmanın ve iletişimin çok güçlü kurulması çok önemlidir. Tanzanya, Cibuti, Senegal, ürdün, Kuveyt ve Katar ülkelerindeki ihracatla ilgili avantaj ve dezavantajları swot analizlerini yapmak, ihracatın ülke ekonomisine katkılarını fazlalaştırır. ülkemizin kalkınması, istihdam oluşturması ve katma değerli ürünler üreterek ihracatın önemini ortaya koyar. Kaliteli ürünlerin üretilmesi ve sürekliliğin olması çok önemlidir.’’ dedi.


Konferansın sonunda; Eskişehir Sinerji Derneği Başkanı Soner çam, TüMSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz’e teşekkür belgesi ve plaket taktim etti.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.