"Pişmanım" dedi 16 Yıl hapse çarptırıldı

“Pişmanım” dedi 16 Yıl hapse çarptırıldı
 Orhan Çelik’i (43) aracını park ettiği sırada av tüfeği ile öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Irmak S. (29) 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Eskişehir’de bir süre önce ayrı olduğu eşi Serap S.(28) birlikte...

 


Orhan çelik’i (43) aracını park ettiği sırada av tüfeği ile öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Irmak S. (29) 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.


 


Eskişehir’de bir süre önce ayrı olduğu eşi Serap S.(28) birlikte yaşadığını öne sürdüğü Orhan çelik’i (43) aracını park ettiği sırada av tüfeği ile öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Irmak S. (29) 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.


Eskişehir 3’ncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasına tutuklu sanık Irmak S., tutuksuz yargılanan Selek T., Ceylan S., maktül yakınları ile taraf avukatları katıldı.


Hakkında ‘tasarlayarak adam öldürmek’ suçundan dava açılan sanık Irmak S., yaptığı son savunmasında “Pişmanım, bakmakla yükümlü bir ailem ve 2 çocuğum var. Takdiri mahkemeye bırakıyorum”dedi.


Mahkeme heyeti, tutuksuz yargılanan ve olaya yardım ettikleri iddia edilen Selek T., ile Ceylan S’nin  beraatine, sanık Irmak S’yide önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına ardından da tahrik uygulayarak 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.