Yüzde 5 Sağlık kesintisi asılsız"

Yüzde 5 Sağlık kesintisi asılsız”
  Türkiye Emekliler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Arif Duru, son günlerde bazı basın organlarında çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyledi. Emekli aylıklarında yüzde 5 oranında sağlık primi kesintisinin asılsız olduğuna...

 


 


Türkiye Emekliler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Arif Duru, son günlerde bazı basın organlarında çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyledi.


 


Emekli aylıklarında yüzde 5 oranında sağlık primi kesintisinin asılsız olduğuna dikkat çeken başkan Duru “Emeklilerimizi tedirgin eden bu tür haberlerin sağlıklı ve kesin bir kaynağı yoktur. Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmede bu tr haber ve yorumların mesnetsiz olduğu belirtildi. Türkiye Emekliler Derneği 50 yıllık bir geçmişe sahiptir. Emeklilerimizin en büyük örgütlü gücüdür. Derneğimiz çatısı altında örgütlenen emeklilerimiz, çalışmalarımıza ve dayanışmamıza büyük bir güç katmaktadır. Hak arama mücadelemizde her bir emeklimizi olarak görmek istiyoruz. Birlikte başaracağımız çok konu var. Emekli, mutlu bir ülkede yaşamak istiyor. Primlerimizin, vergilerimizin ve alın terimizin karşılığı olarak insanca yaşamaya yetecek bir emekli aylığı ödenmesini talep ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.