Eskişehir iş dünyası buluştu

Eskişehir iş dünyası buluştu
 Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Eskişehir’in iş potansiyelini artırmak ve yeni iş birlikleri sağlamak amacıyla hayata geçirdiği “ESO Tedarikçi Günleri” etkinliğinin 12’ncisini yapıldı. Vestel Elektronik profesyonel yöneticileri,...

 



Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Eskişehir’in iş potansiyelini artırmak ve yeni iş birlikleri sağlamak amacıyla hayata geçirdiği “ESO Tedarikçi Günleri” etkinliğinin 12’ncisini yapıldı.


 


Vestel Elektronik profesyonel yöneticileri, ESO üyesi firmalarla birebir iş görüşmeleri gerçekleştirdi.  
Etkinlik hakkında bilgi veren ESO Genel Sekreteri Volkan Günaydın, “üyelerimiz için yaptığımız projelerden biri olan Tedarikçi Günleri, yeni işbirliklerin doğmasına vesile oluyor. Bu kapsamda bugün ülkemizin en büyük firmalarından ve ihracat şampiyonlarımızdan olan Vestel Şirketler Gurubunun Elektronik kısmını üyelerimizle bir araya getiriyoruz. Vestel Elektronik yıllık 2,5 milyon dolar ihracat, 1,2 milyon dolarlık satın alma ve Avrupa TV pazarında 2. Sırada yer alan bir firma. Umarız üyelerimiz ve Vestel arasında yeni işbirlikleri sağlanacaktır” dedi. 
İŞBİRLİĞİ YAPACAĞIZ
ESO 50.Yıl Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte Vestel’in, Eskişehirli firmalardan alım yapmasına olanak sağlayacak yöntemler konusunda bilgi veren Vestel Elektronik Kıdemli Satın Alma Uzmanı Cemil Şimşek, “Böyle bir organizasyonda firmalar ile birebir iletişim halinde olmayı önemli görüyorum. Bu nedenle bugün burada sizlerle birlikte olmaktan mutluyum. İnanıyorum ki birlikte güzel işler yapabilir ve iş gücümüzü artırabiliriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.