Kırca'nın heykeli ile fotoğraf çektirdi

Kırca’nın heykeli ile fotoğraf çektirdi
Başrolünde oynadığı Plastik Aşklar oyununun Eskişehir temsili için kente gelen usta oyuncu Oya Başar, oyun öncesi Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’nde Başkan Büyükerşen ile bir araya geldi. Müzeyi milyonlarca...

Başrolünde oynadığı Plastik Aşklar oyununun Eskişehir temsili için kente gelen usta oyuncu Oya Başar, oyun öncesi Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’nde Başkan Büyükerşen ile bir araya geldi. Müzeyi milyonlarca kişinin gezdiğini duyduğunu ve çok merak ettiğini ifade eden Başar, Başkan Büyükerşen’e Eskişehir’de hayata geçirdiği başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. Eskişehir’in enerjisi yüksek bir kent olduğunu ifade eden Başar, Eskişehirlilerin sanata ve sanatçıya da büyük değer verdiğini belirtti.
Oya Başar gibi usta oyuncuları Eskişehir’de görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Büyükerşen ise gezi sonrası Başar’ın maskını aldı. Kendisinin heykelinin de en kısa sürede müzedeki yerini alacağını ifade eden Büyükerşen, müze ziyareti dolayısıyla da kendisine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.