CHP'de devir-teslim töreni

CHP’de devir-teslim töreni
CHP Eskişehir İl Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı. Geçen hafta gerçekleşen olağan genel kurulun ardından seçilen Recep Taşel görevi Abdülkadir Adar’dan devraldı. Törende konuşan CHP eski İl Başkanı Abdülkadir...

CHP Eskişehir İl Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı.
Geçen hafta gerçekleşen olağan genel kurulun ardından seçilen Recep Taşel görevi Abdülkadir Adar’dan devraldı.
Törende konuşan CHP eski İl Başkanı Abdülkadir Adar, “Geçtiğimiz pazar günü il kongremizi demokratik bir atmosfer içerisinde tamamladık. Partimizin tüzüğünde esas olan çarşaf liste uygulaması yapıldı. Değerlendirme uzun sürdü ve geçen süreçte mazbatalarını aldılar. Teşkilata yakışan bir kongre gerçekleştirmeyi amaçladık, başarılı da olduk. Hiçbir olay olmadan kongremizi tamamladık, bize yakışan da buydu" dedi.
İdlib’de gerçekleşen hain saldırı ile ilgili de konuşan Adar, “üzücü bir haber aldık ülke son derece kritik bir dönem içerisinde. Bu dönemde CHP’ye büyük görev düşüyor. Vatandaşın umudu CHP’de” şeklinde konuştu.
Yeni İl Başkanı Recep Taşel ise, "Genel kurulumuzu başarıyla tamamladık. Müthiş bir üzüntümüz var yastayız. Şehitlerimiz var. Onlar ana kuzusu. Geçmiş dönemde yaptıkları için il başkanıma teşekkür ediyorum. Demokrasi dersi verdik kongremizde” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Adar tarafından Taşel’e çiçek hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.