Esnafa kredi imkanı sürüyor

Esnafa kredi imkanı sürüyor
 Yunus Emre Esnaf ve Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Refik Pehlivan, korona virüsü salgını sebebiyle esnaf ve sanatkara yönelik yeni bir kredi imkanı sağlandığını söyledi. Başkan Pehlivan “Hazine ve Maliye Bakanlığı...

 


Yunus Emre Esnaf ve Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Refik Pehlivan, korona virüsü salgını sebebiyle esnaf ve sanatkara yönelik yeni bir kredi imkanı sağlandığını söyledi.


 


Başkan Pehlivan “Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz desteği ile Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri kefaletiyle kredi kullandırımlarına yönelik uygulama devam etmektedir. Esnaf Destek Paketi kapsamında, bugüne kadar faiz destekli kredilerden yararlanmamış olan esnaf ve sanatkârların da imkânlardan istifade edebilmesi amaçlanmıştır. Bu kapsamda esnafa kullandırılacak İşletme Kredisinin limiti 25 bin TL, vadesi 36 ay olarak belirlenmiş ve 6 aya kadar da ödemesiz dönem uygulanabilecektir. Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında esnafa özel iki yeni ürün Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli işletme kredisinden esnaf ve sanatkâr odalarına kayıtlı esnaf ve sanatkârlar yararlanabilecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.