Öğretmen evi sağlıkçılar için tahsis ediliyor

Öğretmen evi sağlıkçılar için tahsis ediliyor
 Koronavirüs tehdidinin hızla yayılmasıyla birlikte önlemler de had sahfaya çıkarıldı. Sağlık çalışanlarının virüs taşıyabileceği ihtimali üzerine ilgili mercilere talep de bulunulmasına yanıt geldi.  Sağlık emekçileri...

 


Koronavirüs tehdidinin hızla yayılmasıyla birlikte önlemler de had sahfaya çıkarıldı. Sağlık çalışanlarının virüs taşıyabileceği ihtimali üzerine ilgili mercilere talep de bulunulmasına yanıt geldi.  Sağlık emekçileri için öğretmen Evi tahsis edildi.


 


Koronanavirüs tehlikesi ile en çok burun buruna olan sağlık çalışanları için de tedbirler arttırılıyor.  Sağlık çalışanlarının virüs taşıyabileceği ihtimali üzerine ilgili mercilere talep de bulunmasına yanıt geldi.  Sağlık emekçileri için öğretmen Evi tahsis edildi.


Virüslü olduğu iddia edilen kişilerle birebir temas eden çalışanların eve gidemedikleri için geçici bir süre öğretmen evini kullanacakları öğrenildi.


Geçici bir süre sağlık çalışanlarına devredilen öğretmen evinin ne zaman rutin faaliyetine geçeceğinin ise belli olmadığı aktarıldı. 


öte yandan Eskişehir öğretmen evi  Otel bölümünde toplam 75 oda, 168 yatak kapasitesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.