Çözüm yollarını belirledik

Çözüm yollarını belirledik
 Türkiye Özel Okullar Derneği tarafından, özel öğretim kurumları dernekleri olarak corona virüs nedeniyle eğitime ara verilmesiyle ortaya çıkan süreç değerlendirildi.Dernek adına konuşan TÖDER Başkanı İbrahim Taşel, Türkiye’de...

 


Türkiye özel Okullar Derneği tarafından, özel öğretim kurumları dernekleri olarak corona virüs nedeniyle eğitime ara verilmesiyle ortaya çıkan süreç değerlendirildi.


Dernek adına konuşan TöDER Başkanı İbrahim Taşel, Türkiye’de yaklaşık 300 bin çalışanı 2.500.000 öğrencisi bulunan kurumlar için, kimseyi mağdur etmeyecek çözüm yollarını belirlediklerini kaydetti.


Bu çalışmalar kapsamında Türkiye’de hizmet verenözel öğretim kurumlarını temsil eden dernekler olarak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u ziyaret ettiklerini ifade eden Taşel,  “Bu görüşmede özel okulların, eksik kalan eğitimini okullar açıldıktan sonra yüz yüze eğitimle vermeleri konusunda karar verdik. Eğitim, öğretim 365 gün devam eden bir süreçtir. Bu anlamda özel okullar velileri ile yaptıkları sözleşmelerin gereği olan yüz yüze eğitimi okullar açıldıktan sonra tamamlayacaklardır. Bu süre içerisinde öğrencilerimize yemek ve servis hizmeti de sunulacaktır. Hiç kimsenin bir hak kaybı olmayacaktır” dedi.


Basın açıklamasına TöDER’in yanı sıra TöZOK Başkanı Nurullah Dal, özder Başkanı Ahmet Akça, özkurbir Başkanı Enis Şener, özdebir Başkanı Naci Atalay da destek verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.