Sağlık çalışanları emekli olamayacak

Sağlık çalışanları emekli olamayacak
 Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne gönderdiği genelgede 3 ay boyunca, kamu ve özel sektöre ait tüm sağlık kurum ve kuruluşlarında görevli bulunan/çalışmakta olan hiçbir sağlık personelinin...

 


Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne gönderdiği genelgede 3 ay boyunca, kamu ve özel sektöre ait tüm sağlık kurum ve kuruluşlarında görevli bulunan/çalışmakta olan hiçbir sağlık personelinin ikinci bir duyuruya kadar görevlerinden/işlerinden ayrılmasına izin verilmemesi kararını duyurdu.


COVİD-19 salgını kapsamında sağlık hizmetinin sürdürülebilirliğini etkin verimli bir şekilde sürdürmek amacıyla Sağlık Bakanlığından gönderilen talimat ilgili kuruluşlara gönderildi.


Talimata göre, “Pandemi süreci kapsamında bu kararın alınmasına müteakip 3 ay boyunca, kamu ve özel sektöre ait tüm sağlık, kurum ve kuruluşlarında görevli bulunan, çalışmakta olan hiçbir sağlık personelinin ikinci bir duyuruya kadar görevlerinden, işlerinden ayrılmasına izin verilmemesi” kararı alındı.


Pandemi ile etkin mücadele edilmesi konusunda ilgili kuruluşlara konu ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.