Tedbirler daha da artıyor

Tedbirler daha da artıyor
 İl İdare Kurulu tedbirleri daha da sıklaştırmak için pandemi gündemiyle toplanırken, Büyükşehir Belediyesi Kriz Masası kurdu.Ülkemizdeki koronavirüs vaka sayısının her geçen gün artması ve bununla birlikte yeni ölümlerin...

 


İl İdare Kurulu tedbirleri daha da sıklaştırmak için pandemi gündemiyle toplanırken, Büyükşehir Belediyesi Kriz Masası kurdu.


ülkemizdeki koronavirüs vaka sayısının her geçen gün artması ve bununla birlikte yeni ölümlerin gelmesi, bugüne kadar getirilen tedbirlere yenilerinin eklenmesine gündeme taşıyor. önceki akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın illerdeki tedbir kararlarının valiliklere bırakıldığını açıklamasının ardından Eskişehir Valiliğinde acil bir toplantı yapıldı. Toplantıda bugüne kadar alınan kararların gözden geçirilmesi gerektiği ifade edildi.


öte yandan Büyükşehir Belediyesi’de bünyesinde bir kriz masası oluşturdu. Geceli gündüzlü hizmet verecek olan kriz masası, vatandaşlardan gelecek tüm soruları yanıtlarken, evde kalmak zorunda olanların temel ihtiyaçlarını da karşılayacak. Engelli vatandaşlar için de avantaj taksi hizmetlerine devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.