Antika deposu soyuldu

Antika deposu soyuldu
Eskişehir’de meydana gelen hırsızlık olaylarına önceki gün bir yenisi daha eklendi. Porsuk Çayı kenarında faaliyet gösteren bir antikacıya ait depo gece bilinmeyen saatlerde soyuldu.Olayın adresi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi...

Eskişehir’de meydana gelen hırsızlık olaylarına önceki gün bir yenisi daha eklendi. Porsuk çayı kenarında faaliyet gösteren bir antikacıya ait depo gece bilinmeyen saatlerde soyuldu.


Olayın adresi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Sivrihisar Caddesi oldu. Porsuk çayı kenarında faaliyet gösteren bir antikacıya ait depo gece bilinmeyen saatlerde soyuldu.


İşyerinde satışa sunulan antika eşyaların korunduğu deponun kilidini kırmak suretiyle içeriye giren kişi veya kişiler değerli antika eşyaları çalarak kayıplara karıştı.


Deposunun soyulduğunu sabah işyerine geldiğinde fark eden işletmeci durumu polise bildirdi. İhbar üzerine belirtilen adrese olay yeri inceleme ekipleri seferber edildi.


Polis, işyerinin etrafındaki güvenlik kameralarının görüntülerini inceleme altına alırken hırsızlık olayı ile ilgilide soruşturmanın başlatıldığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.