Küpeli; "Gerekli olan tüm önlemleri aldık"

Küpeli; “Gerekli olan tüm önlemleri aldık”
  Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, kanalizasyonda korona vakasının Türkiye’de görülme riskine karşı Atık Su Arıtma Tesisinde (ESART) gerekli tüm önlemleri aldıklarını ifade...

 


 


Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, kanalizasyonda korona vakasının Türkiye'de görülme riskine karşı Atık Su Arıtma Tesisinde (ESART) gerekli tüm önlemleri aldıklarını ifade etti.


 


Başkan Küpeli online olarak tüm ölçümlerin yapıldığını ve atık su çıkışının 7 gün 24 saat izlendiğini belirterek, "Uzman ekiplerimizce EOSB Atık Su Arıtma Tesisinde (ESART) proseslerde kontrollü olarak kimyasal dozaj yanı sıra kireçle dozaj yapılarak stabilizasyon sağlanmakta.  Sağlığa zararlı olabilecek olası mikroorganizmaların zararsız hale getirilmesi yönünde gerekli tüm önlemler alınmakta. Online olarak sürekli ölçümler yapılmakta. Atıksu çıkışı 7 gün 24 saat sürekli izlenmekte. Bununla birlikte dezenfektan olarak klor dozajı ve ölçümleri devam etmektedir” dedi.


Küpeli,  atıksu arıtma tesisinde çalışan personelin sağlığının korunmasına adına da  gerekli çalışmaları yaptıklarını ifade ederek, “Personelimizin iş sağlığı ve güvenliği yönünden maske, eldiven ve tulum kullanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.