''Biz Bize Yeteriz Türkiyem''

’’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’’
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ ın öncülüğünde ’’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’’ kampanyası başlatıldı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı “Millete Sesleniş” konuşmasında...

 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' ın öncülüğünde ''Biz Bize Yeteriz Türkiyem'' kampanyası başlatıldı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı “Millete Sesleniş” konuşmasında “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla bir kampanya başlatıldığını duyurdu.


 “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla bir kampanya başlatıldığını belirten Erdoğan, “Sivil toplum kuruluşlarımızın, imkanları çerçevesinde ihtiyaç sahiplerine destek olmaya çalıştığını biliyoruz. Bu konuda da devletin öncülük etmesi gerektiğini gördüğümüz için milli dayanışma kampanyası başlatıyoruz” diye konuştu. 
 
“KAMPANYAYI 7 AYLIK MAAŞIMI BAĞIŞLAYARAK AçIYORUM” 
“Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına 7 aylık maaşını bağışladığını söyleyen Erdoğan, “Kampanyayı, şahsım olarak, 7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum. Biraz önceki toplantımızda bakan arkadaşlarımız da, aynı şekilde bu ayki maaşlarını kampanyaya bağışlama kararı aldılar. Kampanyamıza yapılan yardımların şimdiden Hak katında kabul olmasını diliyorum. İnşallah yaşadığımız sıkıntılı günleri geride bıraktığımızda, hatırlayacağımız en güzel şeylerden biri de, işte bu birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışma fotoğrafımız olacaktır” dedi.


Kampanyada Turkcell, Vodofone, Türk Telekom GSM Operatörlerinin ''8119 SMS'' numarasına ''KORONA'' yazarak 10 TL karşılığında bağışta bulunabilecekler. Ayrıca yayımlanan hesap numaralarına da bağışta bulunulabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.