Maaşlarını evlerinde teslim alıyorlar

Maaşlarını evlerinde teslim alıyorlar
Seyitgazi ilçesindeki "Vefa Sosyal Destek Grubu" çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İçişleri Bakanlığının Korona virüs nedeniyle 65 yaş ve üstü vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlaması getirmesinin özellikle tek başına...


Seyitgazi ilçesindeki "Vefa Sosyal Destek Grubu" çalışmalarına aralıksız devam ediyor.



İçişleri Bakanlığının Korona virüs nedeniyle 65 yaş ve üstü vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlaması getirmesinin özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların mağdur olmaması için temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere Seyitgazi Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan "Vefa Sosyal Destek Grubu" maaş günlerinin gelmesinden dolayı vatandaşlara bir bir ulaşarak maaşlarını evlerinde teslim ettiler. Kırka mahallesinde görev yapan polis memurları tarafından dağıtılan maaşları alan vatandaşların memnuniyetlerini dile getirdiler.
Seyitgazi Kaymakamlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''Vatandaşlar her hangi bir istek doğrultusunda 7/24 Lütfen evlerinizde kalın, tüm talep ve ihtiyaçlarınız için 112, 155, 156 ve 0539 434 00 26 numaralı Vefa Sosyal Destek Hattından bizlere ulaşabilirler''diye belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.