Salgında bunu da gördük

Salgında bunu da gördük
 Korona virüsü salgını sonunda bunu da yaptırdı. Tüm dünyayı sarsan korona virüsü salgını insanların psikolojisinin de bozulmasına neden oluyor.Virüs salgını tedbirleri kapsamında Eskişehir’de de banka önlerinde tek kişilik...

 


Korona virüsü salgını sonunda bunu da yaptırdı. Tüm dünyayı sarsan korona virüsü salgını insanların psikolojisinin de bozulmasına neden oluyor.


Virüs salgını tedbirleri kapsamında Eskişehir’de de banka önlerinde tek kişilik işlem kuyrukları oluştu. öğlen saatlerinde müşterilerini kabul etmeye başlayan Arifiye Mahallesi Köprübaşı Caddesi üzerindeki bir banka şubesi önünde oluşan kuyrukta bekleyen vatandaşlar arasında mesafe yüzenden tartışma çıktı.


Banka şubesine para yatırmak için gelen bir vatandaş arkasında bekleyen şahsa sosyal mesafe hatırlaması yapınca olanlar oldu. Kendisine mesafe uyarısında bulunan kişiye sert tepki gösteren vatandaşa kuyrukta bekleyen diğer banka müşterileri de tepki gösterdi. Her iki şahıs arasında başlayan sözlü tartışma olay yerine çağrılan polis tarafından sonlandırıldı. Banka şubesinde görev yapan güvenlik elemanları da sık sık dışarıya çıkarak vatandaşlara sosyal mesafe uygulamasını hatırlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.