"Yeter ki sen evde kal, sanat evde de var!"

“Yeter ki sen evde kal, sanat evde de var!”
  Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planını kararlılıkla uygulayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ‘Evde Kal’ çağrılarına uyan vatandaşların evde keyifli vakit geçirmeleri amacıyla Şehir Tiyatroları ve Senfoni Orkestrası...

 


 


Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planını kararlılıkla uygulayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ‘Evde Kal’ çağrılarına uyan vatandaşların evde keyifli vakit geçirmeleri amacıyla Şehir Tiyatroları ve Senfoni Orkestrası arşivini dijital medyaya aktarmaya başladı. Bu kapsamda belediyenin Youtube hesabına yüklenen oyunlar ve konserler vatandaşlardan da büyük ilgi gördü.


 


Büyükşehir Belediyesi’nin kültür sanat etkinliklerine büyük bir ilgi gösteren Eskişehirliler için, geçmiş oyunlar ve konserler belediyenin Youtube hesabına yüklenmeye başladı. Korona virüs nedeniyle ara verilen kültür sanat etkinliklerine gidemeyen vatandaşlar, belediyenin sosyal medyadan yaptığı duyuru sonrasında yüklenen etkinliklere büyük ilgi gösterdi. Kısa sürede 25 binden fazla kişini izlediği tiyatro oyunları ve konserlerin belirli aralıklarla sosyal medyaya yüklenmeye devam edeceğini belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaşların salgın süresince evde kalmalarının büyük önem taşıdığını belirttiler.


Belediyenin Youtube hesabına Şehir Tiyatroları’nın Ağır Roman, Bir Şehnaz Oyun, Gergedan, Keşanlı Ali Destanı, Küçük Kara Balık ve Mevsimler oyunlarının yanı sıra Senfoni Orkestrası’nın Senforock, Türk Film Müzikleri, çocuklar ve Aileler için çok Sesli Gösteri gibi birbirinden özel konserleri de yüklendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.