Dostlar için yardım çağrısı

Dostlar için yardım çağrısı
 Yaşam Bellek ve Özgürlük Derneği Hayvan Hakları İzleme Komisyonu tarafından sokak hayvanları için yiyecek ve su yardımı çağrısında bulunuldu. Konu ile ilgili komisyon adına bir açıklamada bulunan Tekin Gün, Korona virüsü...

 


Yaşam Bellek ve özgürlük Derneği Hayvan Hakları İzleme Komisyonu tarafından sokak hayvanları için yiyecek ve su yardımı çağrısında bulunuldu.


 


Konu ile ilgili komisyon adına bir açıklamada bulunan Tekin Gün, Korona virüsü salgını nedeniyle onlarca sokak havanının aç kaldığını söyledi.


Komisyon Sözcüsü Gün, “Virüs salgını nedeniyle Eskişehir’de de binlerce insan evlerine kapandı. Hayat doğal ritminde devam ederken sokak hayvanlarının yemek ve su ihtiyaçları hayvan severler tarafından karşılanıyordu. Yüz binlerce insanın evlerine kapanması sonucu sokakta yaşayan kedi ve köpekler ihtiyaçlarına ulaşmaz hale geldi. Geçmişte şehrin belirli noktalarına bırakılan su ve mama miktarlarında büyük bir azalma kaydedildi. Dernek olarak belediyelerden ve dışarı çıkmalarında sakıncası olmayan vatandaşların kapılarının önlerine su ve mama koymalarını istiyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.