"Dayanışma ile atlatacağız"

“Dayanışma ile atlatacağız”
  Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, “Dünya ve ülkemizin yaşadığı zorlu süreci, hep birlikte, mücadele ve dayanışma ile atlacağımıza inanıyorum” dedi. Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum Ülkemizde...

 


 


Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar çorum, “Dünya ve ülkemizin yaşadığı zorlu süreci, hep birlikte, mücadele ve dayanışma ile atlacağımıza inanıyorum” dedi.


 Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar çorum ülkemizde yaşanan Covid-19 virüsü nedeniyle Mihalıççık ilçesinde yapılan çalışmalar ve ilçe halkının uyması gereken kurallar hakkında yazılı bir açıklama yaptı. çorum açıklamasında “Değerli Mihalıççıklılar, Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde Covid-19 virüsü nedeni ile zorlu bir süreçten geçmektedir. Hep birlikte, mücadele ve dayanışma ile bu süreci atlatacağımıza inanıyorum. Şunu hatırlatmak isterim ki; bizler kırsalda yaşayan ve üreten insanlar olarak bu süreçte toplum sağlığımız ve ülkemiz için yapacağımız en faydalı şey, her koşulda sosyal mesafe ve izolasyonumuzu sağlayarak en üst seviyede tarım ürünleri, meyve ve sebze üretimi ile hayvan yetiştiriciliği yapmak olacağı düşüncesiyle sevgi ve saygılarımı sunar, Sağlıklı günler dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.