"Meslektaşlarımız hiçe sayıldı"

“Meslektaşlarımız hiçe sayıldı”
 Özel Güvenlik Teşkilatı Mensupları Derneği,  güvenlik görevlileri daha önceden tramvay duraklarında görev yaparken alınan karar ile birlikte güzergâhlarda tramvay içerisinde görev yapıldığı ifade edildi. Dernek tarafından...

 


özel Güvenlik Teşkilatı Mensupları Derneği,  güvenlik görevlileri daha önceden tramvay duraklarında görev yaparken alınan karar ile birlikte güzergâhlarda tramvay içerisinde görev yapıldığı ifade edildi.


 


Dernek tarafından yapılan açıklamada, yazılı açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:  “Alınan karar ile tramvay içerinde 65 yaş ve üzeri vatandaşların ikaz edilerek içeriye alınmaması, yolcu sayısının denetlenmesi ve olası kargaşa durumunda genel kolluğa bilgi verilmesi amaçlanmıştır. Ancak tramvay içinde görev yapan personel tabiri caizse Allah’a emanet çalıştıkları görülmektedir. Meslektaşlarımızın sağlığı hiçe sayılarak görev yapmalarına göz yumulmaktadır. Hiçbir koruyucu ekipmanlarının olmadığı görülmektedir. Hem kendi sağlıkları hem de toplum sağlığı açısından açık tehlike oluşturmaktadır.”


SESİMİZİN DUYULMASINI İSTİYORUZ

Açıklamada ayrıca özel güvenlik görevlilerinin bu eksikliklerini Büyükşehir Belediyesi Genel Sekteri Ayşe ünlüce’ye iletmek istenildiği de belirtilerek,“Belediye ve Estram yetkilileri, ana risk grubundaki özel güvenlik görevlilerinin görevli güvenliğini almak zorundalar” ifadelerini kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.