Öğretmenlerin ücret sorunu çözüldü

Öğretmenlerin ücret sorunu çözüldü
 Memur-Sen İl ve Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu Şube Başkanı Muammer Karaman, ücretli öğretmen ve usta öğreticilerine ek ders ücretlerinin kesintiye uğraması ile oluşan mağduriyetin giderildiğini söyledi. Karaman açıklamasında;...

 


Memur-Sen İl ve Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu Şube Başkanı Muammer Karaman, ücretli öğretmen ve usta öğreticilerine ek ders ücretlerinin kesintiye uğraması ile oluşan mağduriyetin giderildiğini söyledi.


 


Karaman açıklamasında; “Kadrolu öğretmeni bulunmayan sınıflarımızda eğitimin bir eksiklik yaşanmadan devamını sağlayan ücretli öğretmen arkadaşlarımıza ve yayın eğitim kurumlarımız bünyesinde görev yapan usta öğreticilerimize hayırlı olsun. Israrlı çağırılarımızla dile getirdiğimiz sorunu gündeme alan Milli Eğitim ve Maliye Bakanlarımıza teşekkür ediyorum.  Bahse konu ücretlerin ödenmesi şunu göstermiştir. Tüm dünya ülkelerine büyük ekonomik maliyetler yükleyen coronavirüs pandemisi ile mücadelede ülkemiz yöntemini vatandaşının memnuniyeti artırmak ve kişilerin yükünü azaltmak olarak seçmiştir. Tüm emekçiler tarafından takdir ve memnuniyetle karşılanan bu mücadele yöntemi için tekrar teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.