"Tüm esnaf tedbir alsın"

“Tüm esnaf tedbir alsın”
 Korona virüsüne karşı alınan tedbirler her geçen gün artarken, semt pazarlarında da koronavirüs tedbirlerine ve kurallarına uyanda var, uymayan da. Şehrin çeşitli yerleşim birimlerine kurulan Pazar yerlerinde halkın ve kendi...

 


Korona virüsüne karşı alınan tedbirler her geçen gün artarken, semt pazarlarında da koronavirüs tedbirlerine ve kurallarına uyanda var, uymayan da.


 


Şehrin çeşitli yerleşim birimlerine kurulan Pazar yerlerinde halkın ve kendi sağlıkları için birçok esnaf salgına karşı önlem alınırken bazı pazarcılarda normal günlerdeki gibi satışlarına devam ediyor.


Gerekli ihtiyaçlarını karşılayabilmek için önlemlerini alarak pazar yerlerine giden vatandaşlar “Korona virüsü salgını sebebiyle bazı esnaflar eldiven ve maske kullanarak hizmet verirken bazıları da hiç salgın olayı yokmuş dercesine müşterilerine hizmet veriyor. özellikle halkın kalabalık olduğu pazar yerlerinde esnafın dikkat etmesini istiyoruz. Virüse karşı tüm esnaf hem bizler hem de kendileri açısından tedbir alarak hizmet vermelidir” diye çağrıda bulundu.


öte yandan bir açıklamada bulunan Eskişehir Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet çiçek, üyelerine hatırlatmada bulunarak eldiven ve maske kullanalım diye hatırlatma yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.