Polimeks'ten anlamlı jest

Polimeks’ten anlamlı jest
 Polimeks Holding tarafından işletilen Eskişehir’in önemli konaklama merkezi olan Tasigo Hotel, sağlık çalışanları için tahsis edildi. Polimeks’in jesti Eskişehir’de büyük takdir topladı. Polimeks tarafından yapılan...

 


Polimeks Holding tarafından işletilen Eskişehir’in önemli konaklama merkezi olan Tasigo Hotel, sağlık çalışanları için tahsis edildi. Polimeks’in jesti Eskişehir’de büyük takdir topladı.


 


Polimeks tarafından yapılan açıklamada, şu bilgilere yer verildi; "Polimeks Holding olarak Tasigo Hotels Eskişehir'imizi, global virüs sebebiyle ülkece içinden geçtiğimiz bu zor dönemde hepimizin kahramanı olan sağlık çalışanlarımızın hizmetine açıyoruz. Tasigo Eskişehir her zaman yerel ve ulusal dayanışma çalışmalarının aktif bir üyesi olmuştur, öyle kalmaya da devam edecektir. Bu yönde, Covid-19 ile mücadelenin ön saflarında yer alan fedakar sağlık çalışanlarımızın yanında olmayı üzerimize düşen bir borç kabul ettik. Misafirimiz olacak tüm sağlık emekçilerimizin ve çalışanlarımızın emniyeti için, otelimizdeki hijyen ve dezenfektasyon tedbirlerini üst seviyede gerçekleştirmeye de bu süreç boyunca devam edeceğiz. İnanıyoruz; birlik, beraberlik ve dayanışma içinde sabırla bu günleri atlatacağız"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.