"Bize de önem verilsin"

“Bize de önem verilsin”
 Eskişehir Bakkal ve Bayiler Odası, market zincirlerine verilen değerin küçük esnafa verilmediğini söyleyerek, “Yeter artık. Küçük esnafı ezdirmeyin” dedi. Devletin çıkardığı bütün kanun ve yönetmeliklerine tamamen...

 


Eskişehir Bakkal ve Bayiler Odası, market zincirlerine verilen değerin küçük esnafa verilmediğini söyleyerek, “Yeter artık. Küçük esnafı ezdirmeyin” dedi.


 


Devletin çıkardığı bütün kanun ve yönetmeliklerine tamamen uyan, vergisini kaçırmadan eksiksiz yatıran, hayatta kalma mücadelesini çok zor şartlarda veren insanlar olduklarını ifade eden Oda Başkanı Hakkı ördek,  “Darbe olur biz halkımız için dükkânımızı bırakmayız. Salgın hastalık olur biz canımızı hiçe sayar yine dükkânlardayız... Kar kış, güneş sıcak demeden bekleriz hizmet aşkıyla, ülke sevdasıyla dükkânlarda… Şimdi biz bu mücadeleyi verirken o para babası market zincirlerine verilen önem bize de verilmeli” diye konuştu.


ördek,  “Bir market zincirinin sahibi mi ayakta kalsın­. Yoksa 2 milyon esnaf mı yok olsun? Bizlerin mahallede kaç aileye veresiye verdiğimizi, kaç tane babanın evine akşam mahcup olmaması için onlara yardım ettiğimizi kimler bilebilir... Biz esnaflar olarak hem ayakta kalmaya çalışırken hem de bu zorlu günlerde devletimizin yanında olarak ve halkımıza sahip çıkarak üstümüze düseni elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.