Başkanlarla dijital görüşme

Başkanlarla dijital görüşme
 AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Eskişehir Dış İlçeler Belediye Başkanları ile telekonferans yoluyla bir araya geldi.Covid-19 Salgını konusunda ilçelerde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımının...

 


AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Eskişehir Dış İlçeler Belediye Başkanları ile telekonferans yoluyla bir araya geldi.


Covid-19 Salgını konusunda ilçelerde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımının ve değerlendirmelerin yapıldığı toplantıya ilçe belediye başkanları katıldı.


 


DENEYİM PAYLAŞIMI çOK öNEMLİ 


Prof. Dr. Günay toplantı ile ilgilli, “İlçelerimizin deneyimlerini birbirleri ile paylaşması çok değerli. Bu deneyimlerden bir sinerji üretildi. Toplantı sırasında başkanlarımızın da birbirlerine tavsiyeleri ve önerileri oldu. Küresel salgın ile mücadelede herkes kendi üzerine düşen sorumluluğu yerine getirirse, daha başarılı sonuçlar alınır. Yerelde en büyük sorumluluk mülki idarelerde ve yerel yönetimlerde. Bu nedenle belediye başkanlarına çalışmaları için teşekkür ediyorum.’’ Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.