"Konaklama sıkıntısı giderek artıyor"

“Konaklama sıkıntısı giderek artıyor”
 Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Şube Başkanı Dr. Birtürk Özkavak, geçtiğimiz günlerde sağlık emekçilerinin kalması için kentte ayarlanan Öğretmenevi ve Ali Güven Turizm Otelcilikte konaklayan sağlık emekçilerinden...

 


Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Şube Başkanı Dr. Birtürk özkavak, geçtiğimiz günlerde sağlık emekçilerinin kalması için kentte ayarlanan öğretmenevi ve Ali Güven Turizm Otelcilikte konaklayan sağlık emekçilerinden çok önemli şikâyetler geldiğini söyledi.


 


Bu konaklama merkezlerinde, Ali Güven Turizm Otelcilik Uygulama oteline temizlik görevlisinin neden tahsis edilmediğini soran özkavak, “öğretmen Evindeki personele eğitim verilmiş midir? -Buralarda konaklayan arkadaşlardan yemek ücreti alınmakta mıdır? Günlük kullanılan eşyaların temizliği konusunda hizmet verilirken ücret talep edilmekte midir? çok iyi bir amaçla başlayan bir hizmetin böyle şikâyetlere konu olmasını anlamakta güçlük çekiyoruz. Zor günler geçiriyoruz. Bugünlerde salgını yenmek için canla başla, en ön safta mücadele eden, hayatını tehlikeye atan sağlık emekçilerine tahsis edilen konaklama alanlarının her türlü tedbir ve yaşam standartlarına sahip olmasını, gerekli personel sağlanmasını, odaların her zamankinden daha titizlikle süratle temizlenmesini sağlamak, yemek ve kahvaltı hizmetlerini sunmak onları moral motivasyon yükseltmemiz gerekirken konaklama merkezlerinden böyle haberler gelmesi canımıza çok sıktı. Bir an önce gerekli tedbirlerin alınmasını, sağlık emekçilerinin hak ettikleri hizmetin sağlanmasını talep ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.