3 Kişiden fazla yolcuya ceza var

3 Kişiden fazla yolcuya ceza var
 Koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında seyahat edenlere yönelik kısıtlamalarda yeni bir kararın daha alındığı belirtildi. Aynı araçiçerisinde 3’ten fazla yolcunun yer alması durumunda idari para cezası verileceği,...

 


Koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında seyahat edenlere yönelik kısıtlamalarda yeni bir kararın daha alındığı belirtildi. Aynı araçiçerisinde 3’ten fazla yolcunun yer alması durumunda idari para cezası verileceği, kararın Eskişehir’de de uygulanmaya başlandığı belirtildi.


 


Virüs salgını tehlikesine yönelik hayata geçirilen tedbirlere bu kez özel araç içerisindeki yolcu sayısı kısıtlaması ile önlem getirildi.


Daha önce yapılan senheyak kısıtlamasına ek olarak özel araçlar içerisinde de fazla yolcu bulundurulmaması zorunluğunun getirildiği belirtildi. Buna göre özel araç dahi olsa, aynı araç içerisinde 3 kişiden fazla yolcu bulunmaması ve sürücü koltuğunun yanının boş bulunması gerekiyor. Bu kurala uymayanlar hakkında ise 150 Liralık idari yaptırım uygulanacağı belirtilirken, bu yöndeki denetimlerin Eskişehir’de de başlatıldığı ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.