Korumalı dilenciler

Korumalı dilenciler
Korona virüsü salgını dilencilerinde korkulu rüyası haline geldi. Tüm dünyayı etkisi altına alan virüs salgınına karşı toplumun her kesimi gerekli tedbirleri alırken duygu sömürüsü yaparak vatandaşlardan para isteyen dilencilerde...

Korona virüsü salgını dilencilerinde korkulu rüyası haline geldi. Tüm dünyayı etkisi altına alan virüs salgınına karşı toplumun her kesimi gerekli tedbirleri alırken duygu sömürüsü yaparak vatandaşlardan para isteyen dilencilerde önlem almadan dışarıya çıkmıyor.


Eskişehir’in işlek cadde ve sokaklarından eksik olmayan dilenciler, virüs salgınına karşı maske ve eldiven takarak koruna yöntemini aldı. Korona virüsü salgını nedeniyle eldiven ve maske takan dilencileri görenler, gülümsemeden geçemedi.


Halkın yoğun olduğu 2 Eylül Caddesi girişinde bir kadın dilenci salgına karşı eldiven takarken, Köprübaşı Caddesi üzerinde de genç bir şahıs maske kullanarak vatandaşlardan para istemesi dikkat çekti. Korumalı bir şekilde para dilenen 2 kişi görevli zabıta ekipleri tarafından yakalanarak haklarında kabahatler kanununa muhalefet suçundan işlem yapıldı. Dilencilerin topladığı paraya da ekipler tarafından el konulduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.