"İşyerimiz açık müşteri yok!"

“İşyerimiz açık müşteri yok!”
 Seyyar Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Sefa Şen, koronavirüs salgına esnafın hazırlıksız yakalandığını söyleyerek, “Tuhafiye satışı yapan esnafımız müşteri olmadığı için dükkânını açmasına...

 


Seyyar Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Sefa Şen, koronavirüs salgına esnafın hazırlıksız yakalandığını söyleyerek, “Tuhafiye satışı yapan esnafımız müşteri olmadığı için dükkânını açmasına rağmen alışverişini yapamıyor” dedi.


Bildiğiniz gibi Corona (Covid-19) virüsün bütün dünyada ciddi manada etkisini gösterdiği gibi ülkemizde de etkisini hissettirdiğini ifade eden Şen, “ülkemiz dünya ekonomi krizi gibi yaşadığı sıkıntılardan dolayı daha önceki yıllarda da esnafımız iş yapamamıştı. Dolayısı ile birikimi yoktu ve corona virüs sıkıntısına esnafımız hazırlıksız yakalandı. Bizim esnafımız şu anda ekonomik olarak ciddi manada çaresiz. Hükümetimiz 25.000 TL destek kredisi vermesine rağmen 65 yaş üstü esnafımız sokağa çıkma yasağı olduğu için yararlanamıyor. Bu destek kesinlikle yetmez. Esnafımıza şu an ve kriz sonrası için çok ciddi tedbirler alınmalıdır. Hükümetimiz küçük esnafımızın sorunlarını ayrı olarak değerlendirip, sorunlarına ayrıca tedbir almalıdır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.