Oturumlara korona virüs iptali

Oturumlara korona virüs iptali
 Eskişehir’de bir süre önce çeşitli sivil toplum kuruluşları ile bazı siyasi partilerinde katılımı sonucu oluşturulan Küçük Millet Meclisi’nin (KMM) her ay düzenli olarak yapılan bilgilendirme ve değerlendirme toplantısının...

 


Eskişehir’de bir süre önce çeşitli sivil toplum kuruluşları ile bazı siyasi partilerinde katılımı sonucu oluşturulan Küçük Millet Meclisi’nin (KMM) her ay düzenli olarak yapılan bilgilendirme ve değerlendirme toplantısının iptal edildiği açıklandı.


 


Konu ile ilgili bilgi veren Küçük Millet Meclisi Hamalı Sevim Şahin “Küçük Millet Meclisi olarak Eskişehir’de her ayın ik haftası düzenlemekte olduğumuz toplantıyı iptal etmek zorunda kaldık. Aylık toplantılarımızda ülke ve Eskişehir’de gelişen olayları masaya yatırıp katılımcıların görüşlerine başvuruyorduk. Korona virüsü salgını sebebiyle Nisan ayı toplantımızı da iptal ettik. Salgın tehlikesi ortadan kalkıncaya kadar meclis toplantılarımıza ara verdik” dedi. Meclis Hamalı Şahin, toplantının iptal kararının da katılımcılara bildirildiğinin de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.