"Sevgini Evinden göster Eskişehir"

“Sevgini Evinden göster Eskişehir”
  Milli Eğitim Müdürlüğü, sağlık ve güvenlik personeline yönelik olarak öğrencilerin duygularını aktaracak “Sevgimi Evimden gösteriyorum” adlı bir proje geliştirdi. Öğrenciler hazırlayacakları resim ve sloganları...

 


 


Milli Eğitim Müdürlüğü, sağlık ve güvenlik personeline yönelik olarak öğrencilerin duygularını aktaracak “Sevgimi Evimden gösteriyorum” adlı bir proje geliştirdi. öğrenciler hazırlayacakları resim ve sloganları çeşitli etiketlerle yayınlayarak sağlıkçı ve güvenlikçilere sevgilerini gösterecek.


 


Eskişehir özelinde hazırlanan proje ile ilkokul çağındaki öğrencilerin evlerinde uzaktan eğitim dönemi esnasında belirli gün ve haftalar konusunda da katılımları sağlanacak.


Milli birlik ve beraberlik ruhunu vurgulayarak, millet olmanın verdiği toplumsal dayanışma gücünü tüm ülkeye yaymak, ülkemizin birlik ve beraberliği için fedakarca çalışan tüm fertlerine moral ve motivasyon sağlamak, ve öğrencilerin kaygı, motivasyon düşüklüğü, sosyal ortamlarını kaybetme korkusu ve yalnızlık duygularına kapılmalarını engellemek gibi amaçları bulunan projede, Eskişehirli ilkokul öğrencileri aileleri ile birlikte evlerinde hazırlayacakları resim ve sloganları sağlıkçı ve güvenlikçi abi ve ablaları için paylaşacak. Hazırlanacak olan resim ve sloganlar #SevgimiEvimdeGösteriyorum, #Evdekal, #EvdeHayatVar gibi etiketler üzerinden tüm ülkemize yayılacak. Projenin beğenilmesi ve ülke çapında da uygulanmaya konulması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.