"Kredi taleplerini geri çevirmeyin"

“Kredi taleplerini geri çevirmeyin”
 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Ömer Zeydan, bazı bankaların kredi taleplerini geri çevirdiğine dikkat çekerek, hükümetin açıkladığı tedbirleri hatırlattı.Birçok...

 


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu üyesi Eskişehir Ticaret Odası Başkanı ömer Zeydan, bazı bankaların kredi taleplerini geri çevirdiğine dikkat çekerek, hükümetin açıkladığı tedbirleri hatırlattı.


Birçok işletmenin korona virüsü salgını nedeniyle zor günler geçirdiğine dikkat çeken başkan Zeydan “Tüm dünya korona virüs salgı sebebiyle zor bir dönemden geçiyor. Bu dönemde ülkemizde de birçok işletmemiz faaliyetlerini geçici olarak durdurmak zorunda kaldı. özellikle kredi genişlenmesinin sağlanması için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından alınacak tedbirler kapsamında KGF’nin kefalet kapasitesi 250 milyar arttırıldı. Borsalarımıza gelen şikâyetlerde bankaların finansman sıkıntısı çeken firmalara kredi ulaştırılmaması yönündedir. Firmalara başvuru yaptıkları bankalara tarafından limit bitti denilerek başvuruları dahi kabul edilmiyor. Bu yanlıştan biran önce dönülmelidir” şeklinde çağrıda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.