Konseyden gıda paketi

Konseyden gıda paketi
 Eskişehir Kent Konseyi gönüllü üyeleri anlamlı bir davranışa imza attı. Konsey gönüllüleri tarafından gıda paketleri hazırlanarak, iş yerleri kapalı olan ihtiyaç sahibi esnafa destek de bulunuldu.  Dayanışma ve yardımlaşmanın...

 


Eskişehir Kent Konseyi gönüllü üyeleri anlamlı bir davranışa imza attı. Konsey gönüllüleri tarafından gıda paketleri hazırlanarak, iş yerleri kapalı olan ihtiyaç sahibi esnafa destek de bulunuldu. 


 


Dayanışma ve yardımlaşmanın büyük önem taşıdığı bu günlerde, Eskişehir Kent Konseyi’nin hayırsever gönüllülerinin katkıları ile hazırlanan,  temel gıda malzemelerini içeren dayanışma paketleri, koronavirüs salgını nedeni ile iş yerleri kapalı olan ihtiyaç sahibi esnafa destek olmak amacıyla dağıtıldı.


Yapılan açıklamada, “Esnaflarımıza bir nebze olsun destek olmak amacıyla Eskişehir Lokantacılar Odamıza ve Berberler, Kuaförler Odamıza paketlerimizi teslim ettik. Yaşadığımız bu zor günleri güçlü bir toplumsal dayanışma ile hep birlikte aşacağız. Tüm hayırsever gönüllerimize ve hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.