Kampanyaya Çifteler Belediyesi'nden destek

Kampanyaya Çifteler Belediyesi’nden destek
Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların Eskişehir Şube ve Temsilcilikleri ile Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Eskişehir Şubesi üyelerinin koruyucu tulum ve koruyucu gözlük kampanyasına Çifteler Belediyesi’nden destek geldi. Eskişehir...

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların Eskişehir Şube ve Temsilcilikleri ile Türkiye Kamu çalışanları Vakfı Eskişehir Şubesi üyelerinin koruyucu tulum ve koruyucu gözlük kampanyasına çifteler Belediyesi’nden destek geldi.


 Eskişehir Şehir, Yunus Emre Devlet ve Tıp Fakültesi Hastanelerine yapılan 600 adet koruyucu tulum ve 600 adet koruyucu gözlük desteğinden sonra çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık’ın katkısıyla sağlanan 120 koruyucu tulum ile birlikte sendika ve vakıf üyelerinin sağladığı 100 koruyucu gözlük Türkiye Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilcisi Haydar Urfalı, TüRKAV Eskişehir Şubesi Başkanı Hasan Sezer ve Türk Sağlık-Sen Eskişehir Bilecik Şube Başkanı Hüseyin Kararman tarafından çifteler Devlet Hastanesi ile Eskişehir 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği’nde yetkililere teslim edildi.


Teslimatla ilgili olarak; çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık “Bu belayı mutlaka savuşturacağız, bu felaketten daha da güçlenerek çıkacağız” dedi.


Türk Sağlık-Sen Eskişehir Bilecik Şube Başkanı Hüseyin Kararman “Bizlere destek olan tüm üyelerimize ve gönül dostlarımızdan Allah razı olsun. Kalbi vatan, millet, devlet ve bayrak için çarpan kocaman yürekli üyelerimizin temsilcisi olmakla ne kadar onurlansak azdır.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.