Kışın bozulan yolların tamiri başladı

Kışın bozulan yolların tamiri başladı
 Havaların mevsim normallerine dönmesiyle birlikte yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve kırsalda çalışmalarını sürdürüyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım...

 


Havaların mevsim normallerine dönmesiyle birlikte yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve kırsalda çalışmalarını sürdürüyor.


 


Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler karantina yurdu olarak kullanılan Gündüzalp öğrenci Yurdu girişini kapsayan 3072. sokakta sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Yüzey frezesi ve tesviyesi sonrası sıcak asfalt çalışmasının tamamlandığını belirten ekipler, çevre ve toplum sağlığı gözetilerek mekanik yolda toz kalkmasının önlendiğini ifade ettiler.


Ayrıca Günyüzü Belediyesi'nden gelen talep ile ilçe kırsalında bulunan mahallelerdeki tarla yollarında tesviye çalışması gerçekleştiren ekipler, üreticilerin tarlalara rahatlıkla ulaşması amacıyla çalışmaların kısa sürede tamamlandığını belirterek, tüm ilçelerde kış aylarında deforme olan yollarda da bakım çalışmalarının başladığını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.