Günay; "Milletin yanındayız"

Günay; “Milletin yanındayız”
 AK Parti Eskişehir Milletvekili ve AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Nur Günay, Marmara Bölgesi Koordinatörü olarak 10 ilin sosyal politikalar başkanları ile telekonferans görüşmede bir araya geldi.  Görüşmede...

 


AK Parti Eskişehir Milletvekili ve AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Nur Günay, Marmara Bölgesi Koordinatörü olarak 10 ilin sosyal politikalar başkanları ile telekonferans görüşmede bir araya geldi.


 


 


Görüşmede Covid-19 salgını sürecinde illerde yapılan çalışmalara, önerilere ve yaşanılan sorunlara ilişkin bilgi paylaşımı yapıldı.


AK PARTİ OLARAK MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ


Hükümetin genel anlamda aldığı önlem ve yaptığı çalışmalara ek olarak, AK Parti teşkilatları olarak da daha mikro düzeyde çalışmalar yürütüldüğüne vurgu yapan Prof. Dr. Günay, ‘’AK Parti olarak her zaman olduğu gibi milletimizin bu zorlu süreçte de yanındayız. Bir yandan gerekli tedbirleri alırken, bir yandan da sahadaki ihtiyaçları ve uygulamaları takip ediyoruz. İl sosyal politikalar başkanlarımız ile yaptığımız toplantıda birçok konu gündeme geldi. Gerekli kurum ve kuruluşlara iletilmesi gereken konuları not aldık ve iletiyoruz. Dönüşlerini de illerimiz ile paylaşacağız.’’ Şeklinde açıklamada bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.