"Ekmeğimiz güvenli"

“Ekmeğimiz güvenli”
 İç Anadolu Fırın İşverenleri Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Kazım Mülazımoğlu, tüm fırınlarda ekmek üretiminde gereken her türlü hijyen tedbirlerinin alındığına dikkat çekerek vatandaşların bu konuda rahat olmalarını...

 


İç Anadolu Fırın İşverenleri Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Kazım Mülazımoğlu, tüm fırınlarda ekmek üretiminde gereken her türlü hijyen tedbirlerinin alındığına dikkat çekerek vatandaşların bu konuda rahat olmalarını istedi.


Sendika Şube Başkanı Mülazımoğlu, Korona virüsü salgını sebebiyle Eskişehir’deki fırın işletmecilerine gerekli uyarıların yapıldığına da dikkat çekerek “Bizim sağlığımız halkımızın da sağlığıdır. Korona virüsü salgını kapsamında fırın işletmecileri olarak gereken her türlü sağlık önlemini almış bulunmaktayız. Fırınlarda çalışanlarımızda hijyen kurallarına uymakta. Halkımıza sağlıklı ekmek üretimi yapan tüm işletmelerimizde virüs salgınına karşı önlemler alınmaktadır. Ekmek satışlarımızda poşet ile yapılmaktadır” dedi. Başkan Mülazımoğlu, fırınlarda da işletmeciler tarafından dezenfekte çalışmasının da yapıldığını ifade ederek “Tüm işletmelerimizde çalışanlar halkın ve kendilerinin sağlığı açısından hijyen kurallarına mutlaka uymalıdır” şeklinde çağrıda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.