Kırmızı şerit uygulaması başladı

Kırmızı şerit uygulaması başladı
 Şehrin çeşitli noktalarında oluşturulan bariyerlerin önüne sosyal mesafeyi belirlemek için emniyet ekipleri tarafından kırmızı şerit çekildi. Vatandaşlar bariyerler önündeki kontrol öncesi bu şeritlere uyarak sırasını...

 


Şehrin çeşitli noktalarında oluşturulan bariyerlerin önüne sosyal mesafeyi belirlemek için emniyet ekipleri tarafından kırmızı şerit çekildi. Vatandaşlar bariyerler önündeki kontrol öncesi bu şeritlere uyarak sırasını bekliyor.


 


Eskişehir’de koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü ve 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı getirilmesine ve uzmanların evde kal çağrılarına rağmen bazı caddelerde insan yoğunluğu yaşanınca, valilik kararıyla önlemler artırıldı. önceki gün başlatılan bariyer uygulamasına şimdi de kırmızı şerit eklendi.


Şehrin çeşitli noktaların da oluşturulan bariyerlerin önüne sosyal mesafeyi belirlemek için emniyet ekipleri tarafından kırmızı şerit çekiliyor.


Vatandaş bu şeritler sayesinde tek tek sosyal mesafesini koruyarak bariyerlerden geçerek cadde ve sokaklara giriş ve çıkışlarını yapıyor.


Eskişehir’de kırmızı şerit uygulamasına dün sabah saatlerinden itibaren geçildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.