İbis Otel'in kapıları sağlıkçılara açıldı

İbis Otel’in kapıları sağlıkçılara açıldı
 Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), tüm dünyada yaşanan koronavirüs salgınına karşı gecesini gündüzüne katarak kahramanca görev yapan sağlık çalışanlarına Eskişehir İbis otelinin kapılarını açtı.Akfen Gayrimenkul...

 


Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), tüm dünyada yaşanan koronavirüs salgınına karşı gecesini gündüzüne katarak kahramanca görev yapan sağlık çalışanlarına Eskişehir İbis otelinin kapılarını açtı.


Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), koronavirüs pandemisine karşı kahramanca görev yapan sağlık çalışanları için otelinin kapılarını ücretsiz olarak açtı.


Eskişehir’in merkezinde yer alan 108 odalı Eskişehir İbis oteli için İl Sağlık Müdürlüğü ile temasa geçen Akfen GYO, oteli gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarının hizmetine sundu.


 “SAĞLIK çALIŞANLARINA DESTEK OLMAK BİZE GURUR VERİYOR” 


Akfen GYO Genel Müdürü Sertaç Karaağaoğlu, bu zor dönemde kahramanca mücadele veren sağlık çalışanlarına yönelik destek olmayı düşündüklerini, bu nedenle Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü ile temasa geçtiklerini kaydetti. Sertaç Karaağaoğlu, “Toplum sağlığını kendi yaşamlarının önünde tutarak görevlerini sürdüren sağlık çalışanlarına Eskişehir otelimizi tahsis ettik. Kendi evlerine gidip risk oluşturmak istemeyen sağlık çalışanlarını ücretsiz olarak otelimizde ağırlayıp, kendilerine bir nebze destek olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.