Büyükşehir'den uzaktan destek

Büyükşehir’den uzaktan destek
 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi’nde verdiği ücretsiz psikolojik destek, diyet ve aile içi danışmanlığı hizmetlerini Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı kapsamında vatandaşlara uzaktan...

 


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi’nde verdiği ücretsiz psikolojik destek, diyet ve aile içi danışmanlığı hizmetlerini Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı kapsamında vatandaşlara uzaktan erişim ile gerçekleştiriyor.


 


Sosyal belediyecilik anlayışı ile sosyal hizmetlere büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz danışmanlık konularında vatandaşlara destek verdiği Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi'ni de bu süreçte aktif olarak kullanıyor. Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı kapsamında ALO 153 Kriz Masası üzerinden gelen psikolojik destek, aile ve diyet danışmanlığı talepleri, alanında uzman personellerce telefon veya görüntülü arama yolu ile gerçekleştiriliyor. Huzurlu bir toplum, sağlıklı bir aile kurumu için uzman psikolog ve diyetisyenlerin göreve hazır olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe ünlüce, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yılmaz Büyükerşen'in hayata geçirdiği uzaktan eğitim modelinin bugünlerde ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık. Eğitim başta olmak üzere yerel yönetimler çalışma modellerini salgın sebebiyle uzaktan erişim sistemi ile gerçekleştiriyorlar. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak hem belediyecilik çalışmalarımıza hem de sosyal belediyecilik faaliyetlerimize bu yöntemleri kullanarak vatandaşlarımıza dokunuyoruz. İçinde bulunduğumuz süreç yüzünden psikolojik olarak etkilenen veya bu süreci sağlıklı beslenerek geçirmek isteyen vatandaşlarımız ALO 153 Kriz Masamız üzerinden kayıt oluşturarak bizlere ulaşabilirler" diyerek bu zor günlerin birlik ve beraberlik içerisinde atlatılacağına inandığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.