Destek artarak devam ediyor

Destek artarak devam ediyor
 Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi, virüse karşı toplum sağlığını korumak adına fedakârca çalışan sağlık çalışanlarına desteklerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Koronavirüsün(kovid-19)  etkisini gösterdiği...

 


Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi, virüse karşı toplum sağlığını korumak adına fedakârca çalışan sağlık çalışanlarına desteklerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.


 


Koronavirüsün(kovid-19)  etkisini gösterdiği İlk günden bu yana sağlık çalışanlarının yanında olan Eskişehir OSB, eldiven ve maske desteğinden sonra şimdi de tek kullanımlık koruyucu tulum ve önlük desteğinde bulundu. Tek kullanımlık koruyucu tulum ve önlükler Sağlık İl Müdürlüğü yanı sıra Eskişehir Osmangazi üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesine teslim edildi.


Devletimizin ve sağlık çalışanlarımızın yanındayız


Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, kurum olarak her zaman sağlık çalışanlarının yanında olduklarını belirterek, “Temin ettiğimiz tek kullanımlık tulum ve önlüklerimizi Sağlık İl Müdürlüğümüz aracılığıyla sağlık çalışanlarına ulaştırıyoruz. Ayrıca Eskişehir Osmangazi üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanemize de tulum ve önlük desteğinde bulunduk. Bizler burada sadece devletimize destek olmak için çaba gösteriyoruz, bu mücadelede sonuna kadar devletimizin ve sağlık çalışanlarımızın yanındayız. Bu dönemde üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız, ülke olarak el birliğiyle bu zor günleri de birlikte atlatacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.