İğrenç olayda iğrenç ifade

İğrenç olayda  iğrenç ifade
3. Ağır Ceza Mahkemesindeki dünkü duruşmaya, 48 gün tutuklu kaldıktan sonra yapılan itirazlar sonrasi yeniden tutuklanarak cezaevine gönderilen anne Ö.A., sevgilisi olduğu ileri sürülen H.H.K, mağdur  14 yaşındaki B.A.’nın...

3. Ağır Ceza Mahkemesindeki dünkü duruşmaya, 48 gün tutuklu kaldıktan sonra yapılan itirazlar sonrasi yeniden tutuklanarak cezaevine gönderilen anne ö.A., sevgilisi olduğu ileri sürülen H.H.K, mağdur  14 yaşındaki B.A.’nın babası N.A. ile taraf avukatları katıldı.
Kovid 19 virüsü tedbirleri kapsamında izleyicinin alınmadığı duruşmda sanıkların savunmaları bulundukları cezaevinden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığı ile alındı.
Sanıklardan H.H.K. ile yaklaşık bir yıldan beridir beraber olduklarını belirten ö.A. adlı kadın “H.H.K. ile bir apartta buluşup birlikte oluyoruk. Eskişehir’deki kiraladığı apart daireye çocuklarım ile birlikte geldim. çocuklarım ayrı bir odadaydı. Biz de başka bir odaya geçip ilişkiye girdik. Daha sonra, bana 14 yaşında olan kızım B.A’yi odaya çağırmamı istedi. Bende dediğini yapıp kızımı odaya aldım. Onunla da birlikte olmak istedi. Kızım kabul etmeyip odadan ayrıldı. İddianamedeki suçlamalari kabul etmiyorum" dedi.
Kendisine iftira atıldığını söyleyen sanık H.H.K. ise, savunmasinda birlikte olduğu ö.A.’nın kızına karşı herhangi bir şekilde cinsel istismarda bulunmadığını söyledi. Sanık, suçlamalarin asılsız olduğunu da sözlerine ekledi. Duruşma dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için mahkeme heyeti tarafından ileri bir tarihe ertelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.